It’s beginning to look a lot like Christmas

AVRI Bloem- en Tuincentrum

Op een frisse, regenachtige dag ergens in oktober gaan de Christmas Girls niets vermoedend naar Avri Bloem- en Tuincentrum in het gezellige Brabantse Oosteind.

Met de gedachte om eventjes op pad te gaan voor wat kerstspulletjes worden de dames overdonderd door een magische wereld. Bij de ingang staat de kerstman aan de linkerkant zijn pakjes te sorteren op de slee terwijl aan de andere kant wat lekkernijen staan uitgestald voor de hongerige liefhebber. Pak een mandje of een kar en de reis kan beginnen.

Fairytale forest met een twist

Terwijl je het tuincentrum binnenloopt wordt je omringt door kleine, vrolijke egeltjes en allerlei leuke herfst taferelen. Nog geen paar stappen verder klinken de magische klanken van Avri’s eigen sprookjesbos. In de verte schitteren honderden lichtjes terwijl drie elfjes je uitnodigen om een kijkje te nemen in hun wereld. Een waaier van pastelkleuren en de warme aroma’s van Woodwick begroeten je terwijl je van deze droomvlucht geniet.

Vol verbazing stap je een nieuwe ruimte in en kom je terecht in een landelijke woonwinkel. Nieuwe geuren, kleuren en klanken omringen je terwijl je vol verbazing geniet van grote pluimen, kleine boompjes, droogbloemen, en zoveel meer. Teveel om op te noemen. Na meerdere oeh’s en aah’s volg je de looproute naar je volgende bestemming.

Tijd voor koek en zopie. Onderweg even een tussenstop maken en bijkomen van de eerste indrukken onder het genot van een warme chocomel met slagroom. Terwijl je heerlijk zit te genieten lokken de verlichtte bomen jou om verder te gaan. Er is genoeg te beleven.

De Efteling

Next stop, de Efteling! Je wordt niet alleen omringt door Luville Efteling minituren voor in je huis maar je begeeft je in een Madurodam versie van het pretpark. Met een grote Langnek en nog een paar andere verrassingen vergeet je even dat je niet in de Efteling loopt. Zeker een aanrader!

Santa’s Workshop

Je loopt door en stapt in de wereld van Santa’s workshop. Notenkrakers in alle soorten en maten, candy canes, carolers en snowmen. Neem een kijkje in de keuken van Mrs. Claus of zoek naar het perfecte cadeautje in dit traditionele tafereel. Is een classic Christmas iets voor jou, dan is dit de plek waar je moet zijn.

The heart of Africa

Is een safari meer jouw cup of tea? Dan is de volgende showroom iets voor jou. Ornamenten, dieren, pluimen, takken en andere accessoires in goud en bruine tinten geven je een mooi toefje van Afrika. Durf je helemaal out-of-the-box te gaan dan zijn alle accessoires ook te verkrijgen in diverse dierenprints.

Winterlodge

Als klap op de vuurpijl eindig je in een mooie winterlodge aan een bevroren meer. Prachtige zwanen, witte uiltjes, sneeuwvlokjes en ijspegels brengen je naar een koude, winterse nacht. Je krijgt spontaan zin om onder een kleedje te duiken met warme sokjes.

Kortom, er is genoeg te beleven. Al je zintuigen worden geprikkeld en het entourage is een lust voor je ogen. Christmas can’t come soon enough! Weet jij al wat voor kleur jouw kerstboom krijgt dit jaar? Let us know.

See you soon,

The Christmas Girls

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: