Santa’s High Tea

Intratuin Halsteren

Santa’s high tea

Dit najaar zijn de deuren weer geopend en kun je heerlijk op de koffie met je gezin bij Santa’s high tea. Vorig jaar is het ons niet gelukt om te gaan dus dit jaar waren the Christmas Girls hier super nieuwschierig naar. Na vooraf een reservering te hebben geplaatst zijn we dus op zondag de auto in gesprongen en naar Intratuin Halsteren gereden.

Entree

Eenmaal aangekomen moesten we even wachten in de hal en dat alleen was al een ervaring. Ook hier denk je dat je even in droomvlucht bent gestapt. Allereerst worden we overdonderd door een hele hoop feestelijke lichtjes. Aan de rechtkant zien we een grote draak die over het kinderdoolhof waakt. Erg leuk gedaan. We konden het niet laten om even een stukje door het doolhof te lopen 😉 Verderop kom je levensgrote verlichte paddenstoelen tegen en doemt er een enorme boom verlichte boom op. Elfjes dansen in diverse hoekjes. Je weet van gekkigheid niet waar je moet kijken. Er is zoveel te zien. Daarnaast staat er in het midden een kraam waar je een lekker kopje koffie, thee of warme chocolademelk kan bestellen terwijl je geniet van de zandtovenaar die op een groot scherm zijn kunsten vertoont. Even een gezondheidscheck invullen en het feest kan beginnen.  

Een medewerker roept het gezelschap bij elkaar en neemt ons mee naar de High Tea locatie. Na een korte wandeling door het tuincentrum komen we aan op een checkpunt waar onze reservering gecontroleerd wordt. Reinig nog een keer je handen en we mogen door.

Santa’s home

Welkom in Santa’s home. Na een hartelijk ontvangst neem je plaats in de prachtige spiegeltent uit 1898. De knusse, sfeervolle setting zorgt meteen voor de nodige kerstkriebels. Omringt door prachtige lichtjes en heerlijke kerstmuziek nemen we plaats op onze aangewezen tafel. Onder het genot van een heerlijk tomatensoepje legt de medewerker uit welke aanpassingen er zijn ivm de maatregelen zodat je in volle teugen kan genieten.

Thee

Ondertussen krijg je de tijd om alles even te bewonderen. De mooie kerstbomen en kerstfiguren die in diverse hoeken staan uitgestald. Het prachtige buffet: de eyecatcher van de ruimte. De tafel zelf is super gezellig aangekleed en heeft al heet water in een kan staan voor de echte thee liefhebber. Oke even onder ons, als je denkt dat er op tafel servetten in een pot staan: hold your sleighbells! Voordat je dezelfde aanname maakt als yours truly, het zijn dus lege theezakjes 😊. Op tafel staan diverse potjes met thee kruiden erin. De bedoeling is dus dat je hier een leeg zakje pakt, daar een schepje theekruiden in doet en het dippen kan beginnen! Geef toe, jullie dachten ook dat het servetten waren😜😅.

Voor de mensen die van iets stevigers houden, aan de bar kun je allerlei soorten koffie, sapjes en warme chocomel halen. Genoeg om van te genieten.

Buffet

En genieten zal je. Santa’s kitchen crew werkt iedere dag om vers bereide lekkernijen te presenteren. Dit result in een prachtig, rijkelijk gevuld buffet vol zoet- & hartigheden in allerlei geuren en kleuren. Je hebt de keuze uit diverse brood variaties met kaas en vleeswaren. Er staat zowel een warmbuffet als een koudbuffet. Het kan allemaal. En voor de zoetekauwen onder ons is er ook genoeg te krijgen. Je hoeft alleen de etagère van tafel mee te nemen. Daar kun je genoeg lekkers op zetten voor het gezelschap en je kan aanvallen.

Het is ons niet gelukt om alles te proeven maar we hebben heerlijk genoten van al het lekkers. De service was perfect en ook de RIVMrestricties worden goed uitgevoerd. Kortom, dit is echt een aanrader. Zeker een leuk uitje voor het gezin.

Vergeet daarna niet om even een kijkje te nemen in de rest van het tuincentrum 😉

See you soon,

The Christmas Girls

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: