Russell Ince’s Christmas Imaginarium

The story

Russell Ince

Meet Russell Ince, een Britse auteur en illustrator die wereldwijd succes maakte met zijn boek ‘Santa Claus: The Book of Secrets’. Na zijn filmstudie bij Universal Studios in Hollywood, waar hij o.a. screenwriting heeft gestudeerd met enkele beroemde namen, is hij terug gekeerd naar the UK om als professioneel illustrator en grafisch ontwerper aan de slag te gaan. Hij ontmoette zijn vrouw, kreeg een dochter en maakte in 2013 zijn droom werkelijkheid toen zijn debut boek officieel gelanceerd werd.

Birth of an Empire

Dat brengt ons bij het magische imperium in Ryde, op Isle of Wight. Het succes van het boek nam toe. Russell begon meerdere boeken te schrijven. De illustraties werden omgezet naar merchandise, wat vervolgens ervoor zorgde dat Russell nu zijn eigen Kerstproducten en decoraties ontwerpt en creeërt. Inmiddels worden de producten wereldwijd verkocht zowel vanuit zijn eigen winkel als bij grote detailhandelaren zoals Harrods, Selfridges, Macy’s en nog veel meer.

Producten

Je kunt in Engeland zelf de winkel bezoeken maar alles is ook online verkrijgbaar. Advent kalenders, decoraties, kleding, boeken, magazines etc. Niets is te gek. Een heerlijk stukje Britse kerst wordt meegenomen in elke decoratie. Zeker de moeite waard voor een kijkje.

The Order of Santa Claus

Vorig jaar werd er iets nieuws geïntroduceerd: The Order of Santa Claus. Wie wil er nu niet officieel aangewezen worden om deel te nemen aan de geheime order van Santa Claus? Na een succesvol kickstarter project is het van de grond geschoten en een groot succes geworden. Maandelijks krijg je een geheime missie, een taak om de kerstman te helpen met het verspreiden van positiviteit, vriendelijkheid en de ultieme Christmas spirit. Daarnaast ontvang je een certificaat, membership badge, the secret rules en nog veel meer. Hoe leuk is dat? (En ja, you are looking at a proud member 😀 )

Santa Claus Magazine

Catalogue
Santa Claus Magazine

Het Santa Claus magazine is de officiele publicatie van de noordpool. Met het laatste nieuws van de elven, de roddels van het kerstdorp en alle spannende avonturen van de kerstman beleef je elke maand weer nieuwe dingen. Een geweldig cadeau voor jong en oud. (Wel in het Engels).

Christmas decoration club

Decorations club

Wil je elke maand een beetje kerstmagie in huis? Dan is dit iets voor jou. Met de exclusieve Christmas Imaginarium Decoration club krijg je elke maand een of meerdere decoraties naar je toegestuurd. De decoraties en ornamentjes zijn zowel traditioneel, Brits en prachtig ontworpen. Zeker de moeite waard voor de echte kerstliefhebber!

Social Media

Via Facebook en Instagram kun je alles volgen van The Christmas Imaginarium. Nieuwe items, sale avonden, kickstarter projecten of om gewoon medemensen te vinden met zo’n kersthart als jij. Genoeg om veel plezier van te beleven.

Enjoy

Genoeg te zien en te beleven. Ga zeker even een kijkje nemen op de website en neem je tijd. Er iets niets leuker dan heerlijk browsen tussen alle prachtige kerstartikelen. En het mooiste van allemaal, internationl shipping. Alles kan gewoon bij je thuis bezorgd worden. Geweldig toch?

Neem een kijkje en laat ons vooral weten wat je ervan vindt.

https://christmasimaginarium.com/

Voordat je de website bezoekt, like onze blog en volg ons op alle socials.

Until next time,

The Christmas Girls

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: