Pareltjes in de stad: Kerstshow Coppelmans Oisterwijk

Vorig weekend mochten wij de kerstshow bezoeken van Coppelmans Oisterwijk. Het is een klein tuincentrum maar wat een pareltje! Vorig jaar waren wij al erg onder de indruk van deze kerstshow. Dit jaar werden we wederom verrast door alle magie van deze stylisten. Complimenten voor dit team! Vaak denken we als eerste aan de wat grotere tuincentra als het gaat om de kerstshows. Deze hoort echter in dezelfde lijst. Vorig jaar stonden ze voor ons op nummer 1, waarschijnlijk is dat dit jaar hetzelfde. Prachtig decor tot in de puntjes verzorgt. Je begeeft je echt even in een andere wereld. Daarom geven we jullie een kijkje bij deze prachtige kerstshow!

Sfeer kamertjes

Zodra je voorbij alle kerstverlichting bent begint de pret. Je komt langs verschillende sfeer kamertjes. Elke kamer heeft een eigen thema, eigen decoratie en ook een eigen geur! Denk hierbij een beetje aan het Ikea systeem. Vol verwondering loop je alles langs. Wat wij zo mooi vinden aan het tuincentrum is dat het net weer even iets anders is dan de rest.

Forest Picknick

Het eerste sfeer kamertje is een mooi bekleedde picknick tafel ergens in een sprookjesachtige bos. Het stylisten team heeft mooi gebruik gemaakt van de ruimte en met behulp van achtergronden de sfeer kamertjes diepte gegeven. Voeg vervolgens wat hout, donkerblauwe en mistblauwe kerstballen, een bontje, wat dierenkussens en je picknick tafel ziet er fantastisch uit! Echt een plaatje. Wie wil hier nu niet even genieten? Heerlijk!

Nordic Kitchen

Als je voorbij de picknick tafel bent dan sta je ineens in een Scandinavisch keuken. Je krijgt spontaan ideetjes voor je eigen keuken. Mintgroene muur, grijs en kopergoud kleurige kerstballen, hout en een beetje retro. Wij werden hier heel enthousiast van. Even lekker ontbijten midden in winterse sferen.

Santa’s Candy store

Het snoepwinkeltje van de noordpool. Candy Canes, serviesgoed, teddyberen en notenkrakers. Prachtig gebruik van het klassieke rood-wit thema met toch ook weer een Scandinavisch tintje. Je voelt je net als een klein kind die van het gespaarde zakgeld wat snoep komt komen bij Mrs. Claus. Erg leuk gedaan!

Cocktails & Tonic Lounge Bar

Deze kamer is vooral voor volwassenen erg leuk. Een tropisch loungebar met zwarte en geel gouden ornamenten gecombineerd met aalbes rood. Even iets heel anders en toch nog kerstig.

At home with the Claus family

Je loopt door een komt terecht in de woonkamer van de Claus family. Het traditionele thema is hier heel leuk weergegeven met een warme haard, een trap vol notenkrakers en een tafel voor met allerlei versieringen. Je hebt bijna het idee dat Mrs. Claus elk moment binnenkomt lopen om de kerstman te vertellen dat hij de tafel op moet ruimen voordat ze gaan eten. Heel sfeervol en warm. Alsof je zo in een huiskamer bent gelopen.

Lover’s Corner

Om de hoek van dit tafereel vind je een lover’s corner. Prieeltjes met bankjes, omringt door luchtballonnen en lichtjes. Het perfecte moment om vast te leggen. Ook hier zijn de traditionele kleuren rood, groen en goud terug te vinden.

French Estate Winter

Een van de meest prachtige verrassingen. Je krijgt het idee van een frans landhuis. Wit, crème, champagne goud, zachtroze met af en toe wat ossenrood gemengd. Niet onze smaak en toch wilde we bijna de decoratie mee naar huis nemen.

Cosy Lodge

Als je denkt aan een soort blokhut op de Veluwe dan zou dit het plaatje zijn. Warm, cosy en een soort vakantie gevoel. Een ander soort kerst maar zeker het kerstgevoel. Dekens, kussens, belletjes. Erg sfeervol.

Retro chic Christmas

Vogeltjes, eucalyptus, terra rode en bruine ornamenten met een vleugje goud. Een paar trendy stoelen en moderne openhaard. Heel ander sfeertje dan de andere thema’s. Mooi thema voor wat moderner interieur.

Ga jij een keer een kijkje nemen? Wij gaan zeker nog een keer terug. Geweldig! Wij willen echt onze waardering uitspreken voor deze kerstshow. We zijn veel gewend maar wauw! Het oog voor detail in deze show is gaaf en echt een keer de moeite waard. Het personeel is super vriendelijk en alles voelt erg warm en vertrouwd. Wat vond jij het mooist? Laat het ons weten!

See you soon!

The Christmas Girls 🎄

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: