10x leuke Kerstspellen: tijd voor elkaar!

Als er één gezin gek is op spelletjes dan zijn wij het wel. Een nadeel is wel dat we allemaal bloed fanatiek zijn. Ook zijn er sommigen onder ons die vals spelen! Maar we hebben altijd de grootste lol onderling en vermaken we ons prima onder het genot van een hapje & drankje.

Toen we nog klein waren sjoelde we altijd tijdens de kerstvakantie. Heerlijk met de hele familie en/vrienden die aanwezig waren. De hilariteit van oud en jong in een team tegen elkaar. Dat zijn super leuke herinneringen.

Carmen

Spelletjes spelen met vrienden of familie is dat laatste tijd door Corona steeds populairder geworden. Hierdoor zijn er momenteel genoeg leuke spellen te verkrijgen om lekker met elkaar van te genieten. Wij hebben de leukste 10 spellen met kerstig karakter onder elkaar gezet.

1. Kerst-opoly

Het bekende vastgoed spel in een kerstig jasje! Van de Kolenlaan tot Landhuis Maretak, Hulstplantsoen tot O-Dennenboompad. Betaal je Scrooge belasting of veeg een schoorsteen. Deze kersteditie brengt de nodige gezelligheid met zich mee en is zeker leuk voor de feestdagen. Kijk bij je lokale tuincentra of bestel hem hier.

2. Elf Journey From The North Pole

Help Buddy de Elf om zijn vader te vinden door hem van de Noordpool naar en door New York City te leiden. Speel de route kaarten op het bord om Buddy te verplaatsen en leid hem ondertussen langs alle beroemde bezienswaardigheden. Het spel is in het Engels maar makkelijk genoeg te spelen voor jong en oud. Je kunt het spel hier bestellen.

3. Santa Clues

Hints met een kerstig tintje! Leuk voor onder het eten of voor een gezellig avondje. Met 200 termen kun je zo een leuk avondje vol maken. Je kunt het spel hier vinden.

4. Novelty Christmas – Wie ben ik? Elf editie

Een leuke draai aan de klassieker ‘Wie ben ik?’ Leuk voor feestjes of gezellig met familie of vrienden. Zet de Elf-head Fun glasses op je gezicht en kies een Elf-hat. Nu kan het spel beginnen. 50 items voor de nodige feestvreugde. Je hebt gegarendeerd lol! Je kunt het spel hier bestellen.

5. Dr. Seuss Grinch Grow Your Heart Kaartenspel

Een familie kaartenspelletje voor 3-6 spelers van ongeveer 30 minuten. Het is Kerst in Who-Ville! De Grinch pakt cadeautjes en zelfs de boom. Maar wanneer de Whos toch het kerstfeest vieren groeit het hart van de Grinch 3 maten! Speel om de beurt de Whos of the Grinch. Pak kaarten en besluit welke Kerst goodies je wilt bewaren. De Grinch steelt kaart om zijn score te halen maar met elke beurt groeit zijn hart. Verzamel sets en scoor je kaarten om de meeste punten te halen! Makkelijk te spelen en leuk voor alle leeftijden. Bestel het spel hier.

6. Disney Cookie Swap kaartenspel

Dit razend snelle kaarten spel is leuk voor alle Disney en Pixar fans. Spelers delen en wisselen koekjes van het blad. Wanneer je 4 dezelfde kaarten bij elkaar hebt — DING! Klaar! Super leuk en makkelijk spelletje voor tussendoor. Speeltijd 20 min. Je kunt het spel hier bestellen.

7. Stitch Merry Mischief kaartenspel

Met Yardéna als Stitch fan mag dit niet ontbreken. Stitch is klaar voor kerst maar kan niet wachten. Hij pakt steeds meer cadeautjes uit. Kies welke cadeautjes je langs Stitch probeert te smokkelen. Gooi vervolgens met de dobbelsteen en kijk welke hij uitpakt. Probeer de meeste cadeautjes te bewaren. Lukt het jou? Bestel het spel hier.

8. Jingle All The Way: It’s Turbo Time!

Gebaseerd op de iconische jaren ’90 kerstklassieker met Arnold Schwarzenegger. Ga de strijd aan met de fanatieke shoppers en ga op jacht naar de laatste Turbo Man pop. Ga jij alle schappen langs of wacht je tot iemand de pop gevonden heeft voordat je hem afpakt? Hoe fanatiek ben jij? Koop het spel hier.

9. Bingo Kerstspel

Een gouden oude. Kerst bingo! Leuk voor de hele familie en ouderwets plezier. De kersteditie geeft net dat sprankeltje kerstmagie. Het is ook weer een andere variant op cadeaus geven of lootjes trekken. Je kunt diverse kerst bingo kaarten downloaden online en printen. Wil je liever een fysieke versie kijk dan naar bijvoorbeeld deze variant van nextdirect. Koop het spel hier.

10. Memory Jar “Deck The Halls”

Verzamel al je kerstherinneringen bij elkaar. Deel ze met elkaar. Wissel mooie anekdotes. Met 20 kerstboom kaarten om iets op te schrijven kun je zo de avond heerlijk terugdenken aan je mooiste herinneringen. Wat maakt kerst zo’n mooie tijd? Wat zou je willen? Genoeg om een heerlijk avondje met elkaar te babbelen. Bestel het hier.

En jullie?

Spelletjes spelen met elkaar gaat om het plezier en het samenzijn. Mooie momenten maken met elkaar en genieten. Zijn jullie ook fanatiek met spelletjes? Wat is het leukste spel om te doen met de feestdagen? Welk spel wil je zelf uitproberen?

Laat het ons weten!

See you soon!

The Christmas Girls 🎄

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: