Merry Christmas & Happy Holidays: fijne kerstdagen!

Het seizoen zit erop. We zijn aangekomen bij de laatste blog van 2022 en man wat hebben we mooie dingen beleefd! We kijken terug op een gaaf seizoen vol verrassingen en toffe items maar hebben ook weer genoeg ideeën voor volgend jaar.

Shine Your Light Actie

Onze kerstactie was een groot succes! We hebben uiteindelijk 930 euro opgehaald! Super gaaf om te zien hoe mensen zich hiervoor hebben ingezet. Daarnaast kregen we ook nog eens korting met het bestellen van de pakketten waardoor we niet alleen deze gezinnen hebben kunnen zegenen maar we hebben ook nog een bedrag kunnen overmaken naar de voedselbank! Hoe tof is dat? Echt bedankt voor iedereen die gedoneerd heeft. We vinden het een eer dat jullie zo betrokken zijn geweest bij dit proces en dit met ons wilde doen. Talk about the Christmas Spirit!

Tips voor Oud & Nieuw

Mocht je nog opzoek zijn naar leuke ideetjes voor eten of spelletjes met Oud & Nieuw? Kijk dan even op deze blogs.

Tonijnsalade

Probeer onze lekkere tonijnsalade op stokbrood of toast. Heerlijk met een wijntje of prosecco ernaast. Lees het hier. Voor andere tips kijk dan op de website.

Frozen berry Sparkler

Een klein receptje voor een feestelijk drankje. Wat heb je hiervoor nodig?

  • Bevroren bessen: zwarte bessen of rode bessen
  • Siroop of monin cocktail siroopjes
  • Champagne of prosecco

Instructies

Pak een Champagne glas. Vul de bodem met een toefje siroop. Schenk daarna de rest van het glas met bubbles naar keuze. Als laatste voeg je een handje vol bessen toe en een rozemarijn takje. Wil je het echt afmaken? Maak dan van tevoren een suiker ring aan de bovenkant van het glas.

Easypeasy! Het hoeft soms niet ingewikkeld te zijn.

Home Tour

Dit jaar was voor ons allebei best druk. Yardéna’s verhuizing en een nieuwe baan. Carmen een nieuwe (kerst) baan. Daarnaast volop bloggen, foto’s maken, editen, mensen ontmoeten, en nog veel meer. Het was een hele happening. We hebben wat afgereisd en kilometers gemaakt. We hebben bijzondere mensen ontmoet, nieuwe plekken ontdekt en genoeg gedaan. Hierdoor waren we voor ons doen beide wat laat met onze kerstdecoratie. Maar we hebben het gered!

Beide dit jaar gekozen voor een echte boom, een klassiek thema met een moderne twist. Dan is het toch heerlijk genieten van al het moois in huis.

Hoewel we door alle drukte niet alles hebben kunnen doen wat we wilde doen is het toch een mooi plaatje geworden. Vinden jullie ook niet? Wij zijn er in ieder geval heel blij mee en delen het graag.

Onze kerstwens voor jullie

Terugkijkend op het afgelopen seizoen zijn we dankbaar voor de vreugde die The Christmas Girls ons hebben gebracht. We zijn gegroeid, hebben onszelf ontwikkeld, ieder op zijn eigen vlak. Daarnaast hebben we de meeste dingen kunnen doen die we wilden doen plus alle content, filmpjes, foto’s, vertalingen etc. gemaakt naast ons werk en andere bezigheden.

We zijn The Christmas Girls begonnen in een hele pittig periode in ons leven met de gedachte alle vreugde rondom Kerstmis met jullie te delen. Voor ons is het een houvast geweest en een bron van plezier & inspiratie. We hopen voor jullie ook.

Achter de schermen hebben we gelachen en de nodige lol gehad. Soms moesten we ook wel achter onze oren krabben voor de gekke ideeën die we hadden of hoe we het allemaal voor elkaar moesten boxen. Toch is het een fantastisch seizoen geworden met veel leuke dingen.

Geniet van elkaar en deze dagen. Eind augustus staat de eerste blog weer klaar. Op social media kun je onze laatste dagen volgen en vanaf januari wordt het weer wat stiller. Dan is het even voetjes omhoog en genieten van een beetje rust.

We wensen jullie een hele fijne Kerstmis! We bidden jullie veel geluk, zegen, gezondheid & plezier toe tijdens de feestdagen en voor het komende jaar. Dat jullie net zoveel plezier mogen beleven aan het kerstseizoen als wij🎄❤️.

Mochten jullie nog tips of ideetjes hebben voor volgend jaar, laat het ons dan weten!

Au revoir and see you soon!

Blessings,

The Christmas Girls🎄

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: