Over ons

The Christmas Girls

Yardéna & Carmen

Hey guys,

Welkom bij The Christmas Girls. Wij zijn Carmen en Yardéna. Een moeder en dochter met een ontzettende liefde voor kerst.

Origins

Wie ons een beetje kent, weet als geen ander dat kerst verweven is in ons DNA. Het hoeft maar te regenen of de jazzy tonen van Frank Sinatra klinken al door het huis. In 2020, een tijd waarin velen van ons getroffen zijn door alle gevolgen van corona, hebben wij de eerste stap gezet om onze droom om te toveren naar realiteit. The Christmas Girls, een blog waarin elke kerstliefhebber kan meegenieten van alle avonturen die deze moeder en dochter mee maken, kwam in oktober online. In 2021 hebben we hierop door geborduurd met nieuwe posts, een grotere frequentie en is onze social media verder gegroeid.

The Mom

Ik (Carmen) ben in het dagelijks leven o.a. stylist, eventmanager en weddingplanner. Ik ben al 35 jaar gelukkig getrouwd met mijn man en heb twee volwassen kinderen. Met mijn creatieve geest is elk seizoen weer een feestje. Maar kerst blijft een absolute must en dat doe ik samen met mijn dochter!

Hobby’s: fotografie, teken/schilderen, koken, dansen, reizen.

The Daughter

Ik (Yardéna) ben geboren op tweede kerstdag. Het kon ook niet anders, zo’n kerstkind in hart en nieren. In het dagelijks leven docent Engels, daarbuiten Santa’s helper. Met een liefde voor alles Disney en het kerstseizoen begint de vreugde al erg vroeg. Samen met mijn moeder ga ik regelmatig op avontuur op zoek naar alles wat met kerst te maken heeft.

Hobby’s: lezen, zingen, schrijven, schilderen, theater, koken, reizen.

Influence

Onze inspiratie komt over het algemeen vanuit Amerika en Groot-Brittannië. De manier van stijlen heeft altijd iets warms en knus. Dit is ook zeker terug te zien in hoe wij ieder jaar onze eigen huizen versieren. Maar dat wil niet zeggen dat we af en toe niet meekijken bij andere stijlen.

The Christmas Girls

@Intratuin Duiven 2020

Vorig jaar hebben we alles al een stuk serieuzer aangepakt. Dit jaar gaan we weer een stap verder. Er zullen meer blogs online komen en tussendoor kunnen jullie meegenieten via onze socials. Van winkels en kerstmarktjes tot heerlijke lekkernijen en cosy PJ parties, it’s all in there! Gedreven door de passie voor kerst en met een goede doses humor geven deze girls een twist aan de hedendaagse kerstbeleving. We hopen jullie gaande weg te inspireren en op te vrolijken. After all, it’s the most wonderful time of year!

Wil je niets missen? Klik op een van de onderstaande buttons en volg ons op onze Socials.

Je kunt je ook abonneren op ons kanaal door onderin je emailadres in te vullen en je aan te melden. Zo weet je altijd wanneer we weer iets posten!

Hebben jullie er zin in? Wij in ieder geval wel. Medio september gaan we weer van start met het nieuwe seizoen. Houd onze socials in de gaten voor de updates!

Stay tuned for more.

Love,

The Christmas Girls

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: