Tuinkamer Yvonne

Van zomer ontdekte wij een super leuk plekje in Casteren, Noord-Brabant. Tuinkamer Yvonne, een idyllisch plekje voor creatieve workshops onder het genot van heerlijke koffie, thee, cappuccino en scones! Afgelopen zaterdag zijn The Girls terug gegaan om deel te nemen aan een toffe kerstworkshop. Heerlijk ontspannen terwijl je lekker creatief bezig bent. Super leuke invulling van je kerstactiviteiten.

De Tuinkamer

Je komt binnen in een prachtige tuin vergelijkbaar met een English cottage garden. Zeker in de zomer ziet dit er fantastisch uit. Middenin het groen overschaduwd door de kersenboom ligt de Tuinkamer. Je kijkt tijdens workshops schilderen uit op de schilderachtige tuin en voelt je omringt door de natuur. Sfeervol, rustig, idyllisch. Dat zijn de eerste woorden die in je opkomen als je met een van de workshops aan de slag gaat.

Inmiddels heeft onze hostess er een tweede tuinkamer erbij gebouwd met een huiselijke warme sfeer gezellig onder de mooie dakvorm boom: de ‘Morus alba Macrophylla’. De tweede Tuinkamer geeft het gevoel van een serre. Warm, cosy, open haard gevoel. In deze tweede Tuinkamer is het ook optimaal genieten.

De workshops

Bij Tuinkamer Yvonne kun je het hele jaar genieten van 6 geweldige workshops. Rond de feestdagen zit alles extra in de kerstsferen. Je hebt de keuze uit:

  • Porselein schilderen
  • Dikke dames schilderen
  • Canvas doek schilderen
  • Steigerhout schilderen
  • Workshop stippen
  • Creatieve dienbladen schilderen

Je hoeft geen geen schilder ervaring te hebben om mee te doen. Een workshop is iets leuks voor iedereen, zelfs de minder creatieve mensen onder ons. Erg laagdrempelig met ruimte voor meer voor wie wil. De workshops zijn beschikbaar voor 2 personen of voor groepen. Daarbij worden alle regels van het RIVM in acht genomen.

Onze hostess
Yvonne Leijtens heeft in 2017 na 31 jaar de financiële verruild voor de creatieve workshops. Sindsdien richt ze zich volledig op haar cursisten en zoekt ze steeds naar nieuwe manieren om nieuwe originele dagjes te bedenken.

Yvonne is ontzettend vriendelijk, geduldig en gastvrij. Een bijzondere vrouw. Erg warm en toegankelijk. Met haar deskundig oog krijg je goede begeleiding en wordt je gestimuleerd om je creatieve geest de ruimte te geven.

Kerstworkshop

In november en december kun je kerstworkshops volgen waarbij alles in het teken staat van de feestdagen. Leuk kerst servies in de vorm van een kerstboom of een kerst-etagère in de vorm van een ster. Beschilder ze met kerstballen, jingle bells, rendier, feestelijke kerstversieringen. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt.

Kortom, een workshop bij Tuinkamer Yvonne is een hele beleving. Zeker een aanrader! Uiteraard hoef je daar niet mee te wachten tot de feestdagen.

Voor meer informatie kijk op https://www.tuinkameryvonne.nl/

Ga je een keertje een workshop doen? Laat het ons weten in de comments of via onze socials.

Stay tuned for more,

The Christmas Girls

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: