A New Season: The Christmas Girls zijn terug.

We’re back! Ladies and gentlemen, we mogen weer van start en we hebben er ontzettend veel zin in!

Carmen & Yardéna

De ene Christmas girl heeft het roer omgegooid, is verhuisd en begint over een week met lesgeven op een nieuwe school ook hier in Noord-Brabant. De andere Christmas girl is net oma geworden en heeft ook een baan switch gedaan naar iets waarbij ze zich alleen maar met Kerstmis bezig mag houden. Het is dus tijd voor nieuwe dingen! Een nieuw seizoen!

Recap

Het afgelopen jaar heeft ons meer gebracht dan we hadden durven dromen. Meer blogs, meer volgers, een artikel in de kersteditie van Sligro. Genoeg om op te noemen en allemaal ontzettend leuk. We zijn dankbaar dat we het hebben mogen doen en dat we onze avonturen met jullie konden delen. We hebben zo genoten dat we eigenlijk niet konden wachten om weer te beginnen.

Cosy corners

Dit jaar staan er weer genoeg leuke dingen op de planning. We hebben zeker niet stil gezeten en staan te popelen om alles met jullie te delen. Een nieuw item dat dit seizoen regelmatig voorbij zal komen is cosy corners. Knusse hoekjes, warm, uitnodigend en vooral thuis.

Een van de girls (Yardéna) is net verhuisd en bij een verhuizing komt altijd een nestelperiod waarbij je huis omgetoverd wordt tot een thuis. De afgelopen jaren hebben ons meer dan ooit bewust gemaakt van hoe belangrijk het “thuis” gevoel is. De knusse hoekjes zijn hier een groot onderdeel van. De plekjes waar je je terug trekt na een drukke dag op werk, waar je je kan opladen en een goed gevoel van krijgt. Wat zijn je nieuwe plekjes? Waar word je happy van? Waar staan je favoriete spulletjes? Waar trekken je huisdieren zich terug?

Wij houden allebei van knusse hoekjes. Op de bank met een dekentje en een lekkere kop thee of koffie. Misschien nog een goed boek erbij. Een mooi tapijt op de vloer, lekker warm onder je voetjes. Kaarsen, kussens, lichtjes, noem het maar op. Lekker je zintuigen prikkelen. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein je huis is, er is genoeg wat je kan doen om je huis heerlijk cosy te maken. Nog veel leuker is dat je daar je eigen twist aan kan geven. Omgeacht je woonstijl, er zijn genoeg mogelijkheden. Er is geen goed of fout. Gewoon uitproberen en kijken wat voor jou werkt.

Books & more

Een ander onderdeel van onze cosy corners zijn boeken. We love reading. Als de foto geen indicatie is dan weten wij het ook niet. We zullen zeker wat meer leestips delen en we beginnen vandaag met deze twee.

Er is niets lekkerder dan wegkruipen in een goed boek. Als je dan vervolgens schrijvers tegenkomt die ook nog eens jouw gevoel voor knusse hoekjes begrijpen dan heb je een mooi pareltje.

Cozy white cottage seasons van Liz Marie Galvan
Home Body van Joanna Gaines

We zijn eens gedoken in de werelden van Liz Galvan en Joanna Gaines, beide dames bekend om hun home décor verhalen en fixxer uppers. Geweldig! Deze boeken lezen heerlijk weg en de inhoud is geweldig om toe te passen in je eigen huis. Zeker een leestip!

Ook Kelly Rinzema met haar blog The Lily pad cottage is een leuke aanrader. Genoeg inspiratie. Heerlijk!

Food

Wij houden ontzettend van lekker eten. Dit hebben we vorig jaar een klein stukje gedeeld maar dat zal dit jaar vaker gebeuren. We zullen wat van onze eigen recepten delen maar ook nieuwe dingen proberen. Wie wordt er nu niet blij van lekker eten? Yummy!

Social media

Onze vondsten en ideeën zullen we de komende weken vaker delen op onze blog en onze socials. Dit seizoen zijn we niet alleen te volgen op Instagram en Facebook maar je kunt ons ook vinden op Pinterest. Zoek je nog leuke ideetjes of extra inspiratie? Neem daar zeker een kijkje.

We hebben 1 of 2 DIY’s op de planning staan. Dit hebben we nog niet eerder gedeeld dus we zijn benieuwd hoe dit uitpakt. Rond oktober laten we jullie meer weten. Er staan ook wat leuke trips op de planning. Zo brengen we een bezoek aan André Rieu in december en zien we Maastricht in alle kerstsferen, staan er een aantal kerstmarkten op het programma en zelfs nog 1 of 2 trips naar het buitenland als alles doorgaat. New things are coming!

Upcoming weeks

Kortom, er staat genoeg op de planning. Volgende week beginnen we met Trendz, de grote vakbeurs waarbij we net als vorig jaar de nieuwe kerstthema’s van dit jaar belichten. Daarna duiken we eens in lekkere hapjes.

We hopen dat jullie er net zo’n zin in hebben als wij in dit kerstseizoen. We horen graag wat jullie van alles vinden. Laat het ons weten door een reactie hieronder te plaatsen of op onze social media.

We zien jullie snel!

The Christmas Girls 🎄

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: